top of page

pet., 14. avg.

|

Letno gledališče Khislstein

TABU_KRANJ - Letno gledališče Khislstein (Akustično)

Registration is Closed
See other events
TABU_KRANJ - Letno gledališče Khislstein (Akustično)
TABU_KRANJ - Letno gledališče Khislstein (Akustično)

Čas in lokacija

14. avg. 2020, 21:00

Letno gledališče Khislstein, Tomšičeva ulica 44, 4000 Kranj, Slovenia

O dogodku

Prvič prihajajo v anfiteater gradu Khislstein, v bolj intimni, akustični izvedbi. Skupina Tabu že več kot 20 let navdušuje s svojo neuničljivo odersko energijo in iskrenostjo. Bogata biografija in diskografija pričata o bendu, ki je presegel vse meje in za vedno pustil pečat v slovenski glasbi. Zavod za turizem in kulturo Kranj si prizadeva za organizacijo varnih in kvalitetnih dogodkov, ki spodbujajo in ohranjajo slovensko kulturo ter glasbo. Zaradi vseh ukrepov, ki smo jih sprejeli, smo pridobili soglasje NIJZ za izvedbo prireditev od 50 do 500 obiskovalcev.

Vstopnice: Vstopnico lahko kupite na spletni strani Eventim (https://www.eventim.si/si/vstopnice/tabu-akusticno-kranj-letno-gledalisce-khislstein-554227/event.html?searchText=tabu), osebno na Eventim prodajnih mestih, bencinskih servisih Petrol, v Kranjski hiši in uro pred dogodkom pred vhodom na Letno gledališče Khislstein. Zaradi ukrepov in želje da bi si lahko dogodke ogledalo čimvečje število ljudi sta na voljo po 2 vstopnici skupaj. V omejenem številu so na voljo tudi posamezne vstopnice. Število obiskovalcev je omejeno.

UKREPI ZA ZAJEZITEV VIRUSA COVID-19 Organizatorji upoštevamo veljavno zakonodajo in vse usmeritve Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje širjenja virusa Covid-19. Število sedišč je omejeno in razporejeno v skladu s sedežnim redom, upoštevajoč varnostno razdaljo v skladu s predpisi NIJZ. Obiskovalke in obiskovalce prireditve prosimo, da v zvezi s tem skrbno upoštevate navodila prisotnih varnostnih služb in organizatorja. Ne pozabite na maske, za obiskovalce so na vhodu v Letno gledališče Khilstein in v toaletne prostore obvezne!

Deli dogodek

bottom of page