top of page

pet., 04. sep.

|

Letni kino Velenje

TABU_VELENJE - Lake Fest (Akustika)

Registration is Closed
See other events
TABU_VELENJE - Lake Fest (Akustika)
TABU_VELENJE - Lake Fest (Akustika)

Čas in lokacija

04. sep. 2020, 21:00

Letni kino Velenje, Cesta na Jezero 7b, 3320 Velenje, Slovenia

O dogodku

LAKEFEST »SPECIAL EDITION

Letošnji LakeFest v svoji »pravi obliki« je žal prepreprečila epidemija. Kljub temu pa smo se ŠŠKjevci odločili, da pripravimo ločen »Special Edition« akustični dogodek 4. septembra na Letnem kinu v Velenju.

================================== LINE UP

Na letošnji posebni ediciji LakeFest-a bo nastopila skupina, ki jo zagotovo vsi poznate - skupina TABU v bolj intimni akustični izvedbi

================================== VSTOPNICE

• Za člane ŠŠK je vstopnica brezplačna (karto ti častimo mi ) • Za nečlane je cena vstopnice 3€

Predprodaja kart za člane in nečlane bo potekala od petka 28.8. do ponedeljka 31.8. med 16:00 in 18:00 uro v ŠŠK pisarni (Šaleška cesta 3, 3320 Velenje).

Število obiskovalcev je zaradi ukrepov omejeno, zato si vstopnico zagotovite čimprej!

================================== V skladu z ukrepi NIJZ je potrebno upoštevati naslednja navodila: - veš čas ohranjajte distanco (1, 5 m) - na dogodke pridite z masko - razkužujte roke - ne prestavljajte označenih sedišč - če je možno, plačujte pijačo s plačilnimi karticami - če ste bolni, ostanite doma - upoštevajte napotke organizatorjev, varnostne službe in natakarjev

==================================

 STAROSTNA OMEJITEV

Starostne omejitve ni. Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost.

Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 24.00 in 5:00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se točijo alkoholne pijače.

Deli dogodek

bottom of page