top of page

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine TABU SHOP, se nanašajo na trgovanje prek spletne strani in urejajo pravice in obveznosti kupca, delovanje spletne trgovine ter s tem povezana dejanja. Pred nakupom v spletni trgovini je potrebno natančno prebrati splošne pogoje poslovanja. Z zaključkom nakupa in potrditvijo naročila se šteje, da je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji in se z njimi strinja.

KONTAKTNI NASLOV: shop@t-a-b-u.com

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Spletne cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Akcijske cene so dodatno znižane spletne cene, ki veljajo v določenem obdobju. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.
 Ko ponudnik potrdi naročilo, kupec prejme elektronsko obvestilo o uspešno prejetem naročilu.

Dostavo vršimo preko pošte Slovenije. Blago prejmete v najkrajšem možnem času od
 2 do 5 delovnih dni. V primeru, da ste naročili blago, ki vam ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v dogovorjenem roku, vas o tem obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. 
Stroški dostave se obračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Kupec ima pravico, da v 7 dneh od prevzema, blago vrne. Svojo namero sporoči na naslov shop@t-a-b-u.com. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek vračila blaga. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini. CD plošča mora biti tudi originalno zaprta in neuporabljena. Kupljene izdelke pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na Tabu trgovina, Brunšvik 24, 2327 Rače. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15. dni od prejetja vrnjenega blaga. Kupnino vam vrnemo izključno na osebni bančni račun, ki nam ga sporočite v postopku vračila. Gotovine ne izplačujemo. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Za potrebe poslovanja spletne trgovine zbiramo podatke o imenu in priimku, naslovu in kraju bivanja, email naslovu in uporabniškem imenu ter geslu.
 Za pravilnost vnešenih podatkov ne odgovarjamo. 
Obvezujemo se, da bomo osebne podatke uporabili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Za opravljanje nakupov v spletni trgovini je potrebno opraviti registracijo uporabnika. Uporabnik jamči, da so navedeni podatki ob registraciji pravi in točni. Kupec ima na voljo nakupovalno košarico, kamor lahko dodaja želene artikle za nakup.

bottom of page